O pořadu Studovna

Studovna je podcast o vzdělávání, studentském životě a všem, co k němu patří.

Studovna je místo, kde najdete klid během učení a tipy a triky, jak zvládnout celý školní rok. Řešíte výběr školy, přechod na vysokou nebo vás čeká zkouškové období?

V podcastu uslyšíte na podobná témata mluvit psychology, odborníky na vzdělávání a taky studenty, kteří se podělí o vlastní zkušenosti. Probereme věci, které se týkají školy i studentského života a všeho, co k němu patří. Udělejte si na chvilku od učení pauzu a pusťte si podcast Studovna!

Pořad připravuje Aneta Štokrová.

Čas vysílání:
každý čtvrtek od 19 hodin

Historie pořadu:
Studovnu vysíláme od září 2022.

Všechny díly pořadu najdete na webu wave.cz/studovna, v aplikaci mujRozhlas, na wave.cz/podcasty a v dalších podcastových aplikacích.

O aturoce:

Aneta Štokrová studovala filmovou produkci, žurnalistiku a strategickou komunikaci. Aktuálně má před sebou diplomku a státnice. Kromě studia pracuje v neziskové organizaci Faketicky, kde se věnuje mediální výchově a vzdělávání dětí.

Další pořady

  • Normy

    Normy je název cyklu autorských podcastových dokumentárních sérií Radia Wave. Zpracovávají mnohdy provokativní a pro řadu lidí neobvyklá témata v životě mladých lidí.

  • Podhoubí

    Podhoubí je magazín o přírodě, životním prostředí a všech cestách k šetrnému životu. Přinášíme v něm rozhovory s odborníky, ochranáři, zemědělci i dalšími.

  • Lit

    Lit je zapálený podcast o literatuře a knihách. Zveme si hosty a hostky, se kterými si povídáme o tom, co čteme a proč. Chceme vědět víc a taky sebe i vás inspirovat.

  • Krása

    Krása je prvním autorským audio dokumentem novinářky a moderátorky Lindy Bartošové. Série přináší zpovědi žen, které se vymezují vůči konvenčním stereotypům krásy.