O pořadu Štěstí ASAP

Šestidílný podcastový seriál o tom, jak za každou cenu vydělat na depkách. Tomáš, Patrik a Andula chtějí dobýt svět s jejich AI aplikací pro duševní zdraví. Ale co když někdo vyvíjí něco podobného? Proto musí makat, ve dne v noci, odpočívat můžou potom, až budou za vodou. Dočkají se ale takového štěstí, které si představují, nebo dřív vyhoří? V hlavních rolích uslyšíte Adama Ernesta, Alžbětu Malou a Vojtěcha Hrabáka. Režie Pavel Soukup.

Námět a scénář: Jan Dibitanzl a Jan Jindřich Karásek
Kreativní producent a dramaturgie: Josef Kokta
Asistentka režie: Dana Reichová
Účinkují: Adam Ernest, Alžběta Malá, Vojtěch Hrabák, Týna Průchová, Pavel Neškudla, Kateřina Hrdinová, Jan Grundman, Petr Lněnička, Dan Kranich, Tereza Jarčevská, Jindřiška Dudziaková, Pavel Soukup, Daniel Krejčík, Jakub Žáček, Martin Trnavský, Josef Kokta, Jan Dibitanzl, Dana Reichová, Josef Kaňka, František Souček, Viktor Čičvák, Luisa Marie Marešová
Napsal: Jan Dibitanzl a Jan Jindřich Karásek
Zvuk: Ladislav Reich, Jindřich Kravařík
Zvukový design: Stanislav Abrahám
Hudba: Jindřich Kravařík
Režie: Pavel Soukup
Premiéra: 31. 10. 2023

Pořad připravují

Další pořady

  • Grundfunk

    Unikátní mix funku, soulu, jazzu a dalších směrů elektronické a progresivní hudby, ve které nechybí nezbytný groove, to je Grundfunk na Radiu Wave!

  • Modeláři

    Modeláři jsou informovaná i fanouškovsky zanícená sonda do žánrů hardcoru, metalu, punku i temných odvětví ambientu. 

  • Rozchod

    Rozchod je šestidílný podcastový seriál o vztahu Denisy a Honzy a jejich pátrání, proč jim to nevyšlo a kde udělali chybu. V hlavních rolích Denisa Barešová a Jan Nedbal.

  • Stopy

    Hudební projekt Radia Wave, který spojuje nerdskou fascinaci rozhlasovým archivem s láskou k elektronické hudbě. Sto let rozhlasu vysamplovaných v jedinečných skladbách.