Když si člověk představí, jakým by byl jogurtem, je mu hned lépe

1. květen 2024

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly režiséra, hudebníka a kolegu z rádia Šimona Holého. S ním si povídaly o dost nezvyklých věcech, třeba jestli je chřest falický symbol, že mladí lidé chodí na mši nebo zda by si přál dredy.

Zuzana z nejasného důvodu položila Šimonovi otázku, zda má rád čajovny a odtajnila, že by chtěla být meruňkou v rozpuku. Šimon by byl rád chřestem a Ivana samozřejmě štiplavým křenem. Ivana se pak rozpovídala o tom, že nefeeluje křen se šlehačkou. Pak svorně shamovali slovo angrešt a Ivanka prohlásila, že ničeho nikdy není moc a pochlubila se svými brčálově zelenými crazy nehty. Zuzana pak rovněž z neznámých důvodů vyslýchala Šimona ohledně toho, zda a proč rád chodí do klubu Bukanýr.

Proběhl ještě brainstorming týkající se automatů na jogurty, pak Ivančina napínavá historka s automatem na pití a Šimiho rada, že když Vám partner nesedí, rozejděte se. Šimon ještě přemítal, jak by se na voru dostal z Prahy do Brna a mohlo se jít pomalu domů.

Chcete si popřemítat o tom, jakou byste byli jogurtovou kulturou? Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a pravděpodobně se Vám to povede.

Spustit audio

Související